Zuid-Afrikaan maakt nieuwe bitcoin tool


De Zuid-Afrikaanse ontwikkelaar Kgothatso Ngako heeft een nieuwe bitcointool gemaakt. Het heet Machankura, en het zijn bitcointransacties die zijn gebaseerd op sms-jes.

Offline bitcoin betalen

‘KG’ kwam erachter dat er miljoenen smartphones zijn in Afrika, maar dat ze vooral worden gebruikt voor sms’en. Hij bracht dit samen met bitcoin en maakte een nieuwe dienst.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

“De belangrijkste focus ligt op het uitgeven en ontvangen van bitcoin.”

KG legt uit hoe het werkt: gebruikers kiezen een nummer en krijgen vervolgens een menu te zien waar ze meer over bitcoin kunnen leren óf een account kunnen registreren.

“Alles wat je nodig hebt om een ​​account te registreren is een 5-cijferige pincode, en vanaf daar krijg je een ander menu te zien: bitcoin verzenden en ontvangen.”

Vervolgens kun je vanuit de hele wereld bitcoin ontvangen. Alle lightning wallets kunnen bitcoin naar de telefoon sturen, wat in feite een lightning adres is geworden. Op het Twitter-account van Machankura zijn meerdere video’s te…Lees verder op:
https://bitcoinmagazine.nl/nieuws/sats-via-smsjes-zuid-afrikaan-maakt-nieuwe-bitcoin-tool

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen