Zet bestanden veilig over: 3 beste software voor jij delen van bestanden ervoor pc

Score0

Jij kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jij computer zouden moeilijk bestaat. Moderne gevarieerdheid biedt maar veel oplossingen. In die artikel leert u hoe u zeker programma kiest om bestanden naar jou computer met te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u moet zoeken plus welke indien de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een voortreffelijk dataroom opzetten -programma aan het casino overzetten betreffende bestanden bij kiezen, moet u op verschillende tonen letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit bestaan het eerste dat binnen je opkomt. We moet niet deze persoonsgegevens met handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Ieder -services die in datgene artikel word beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot en met uw bedrijven geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp aan een apart artikel, dus laat het de dichtbij specialist bestaat.

Gemak

Dit is beslist van de voornaamste factoren bij het kiezen betreffende een -platform. Deze omvatten functies dat het leven van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

Jij gemak betreffende het opslaan van bestanden – het moet u bestanden waarin u geïnteresseerd bent op een paar stappen vinden.

Keuze om dossiers rechtstreeks in uw repository erbij creëren. Vanwege dit te doen, worden dikwijls aanvullende bedrijven geïntegreerd.

De moet maximale controle bezitten over de verzenden of ontvangen van bestanden.

Ingeval het bestand kan aanlanden bewerkt, horen het jij geschiedenis van het werken zijn.

Het is erg geweldig indien er op de pc-versie ook dus mobiele variatie komt.

Raden

Iedereen eis het belangrijkste tarief accepteren met betere prijs en niet te veel betalen voordat wat jullie niet van plan bent te toepassen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft gekregen en enkele niet.

Volledige grootte betreffende downloadbare bestanden

Het bleek dat die cijfer heel anders bestaan in opslagservices. Onderhand sommige jullie toestaan door bestanden met 250 Gb of meer te downloaden, zijn meerdere beperkt tot en met slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jij service van Apple zijn beschikbaar ervoor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud zijn een pakje van stuk voor stuk Apple-services, dat niet alleen cloudopslag omvat, maar tevens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het eerste voordeel zijn de express synchronisatie betreffende bestanden ervoor alle apparaten, waardoor zij snel toegankelijk zijn sinds het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen tussen Agenda, Notities en meerdere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het laadstation kan ook dienen als een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid door de opslagmedium als server te behandelen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven door gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, plus dit zullen winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is dezelfde van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft regelmatig coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en absoluut duidelijke interface versnellen het aanpassingsproces. Lees meer aangaande onboarding in uw applicaties binnen dit fabrikaat.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: je kansen om tegelijk te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te merken en u prullenbak. Het kunt verwijderde bestanden evenzeer zien in uw map waarmee ze waren voordat zij werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt deel uit van het Google-systeem, wat dezelfde snelle plus gemakkelijke integratie met is andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen