Wint crypto-influencer Craig Wright 5 miljard met een iPhone?


Faketoshi Craig Wright grijpt de iPhone om 5 miljard te winnen, hij vergeet 1 ding…

Wie de Bitcoin een beetje volgt kan niet om het begrip Satoshi Nakamoto heen. Deze figuur (of figuren) heeft de Bitcoin uitgevonden, maar niemand heeft zijn identiteit kunnen achterhalen. Er zijn veel mensen die claimen dat zij ‘de’ Satoshi Nakamoto zijn. Craig Wright, nu initiatiefnemer van Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV) is wellicht de meest vasthoudende. Hij is verwikkeld in een bizar verhaal en beroept zich op de iPhone. Hij maakt echter een cruciale fout.

Craig Wright: Satoshi Nakamoto of niet?

Craig Wright claimt al jaren dat hij de uitvinder van de Bitcoin is en schuil gaat achter het fenomeen Satoshi Nakamoto. Hij heeft tot nu toe steeds het benodigde bewijs niet geleverd en daarom twijfelt haast iedereen aan zijn bewering. Zijn weinig flatteuze bijnaam luidt inmiddels dan ook ‘Faketoshi’.

Toch is het te makkelijk om Wright als een ‘gekkie’ weg te zetten. De man is namelijk miljardair en is bijzonder actief in de Bitcoin-markt, tegenwoordig als initiatiefnemer van Bitcoin SV (BSV). Er zijn dan ook veel mensen die geloven dat hij wel Satoshi is. Een aantal van hen zijn…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=470CD0A4A5E2452CAE3159D34BCF76D8&url=https%3A%2F%2Fwww.apparata.nl%2Fnieuws%2Fcraig-wright-iphone-blunder-37819&c=124307747060245831&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen