Wilshire Phoenix reageert fel op door de SEC afgekeurde Bitcoin ETF » Crypto Insiders


De in New York gevestigde vermogensbeheerder Wilshire Phoenix heeft gereageerd op de uitspraak van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) die luidt dat de aanvraag voor een Bitcoin (BTC) exchange-traded fund (ETF) is afgekeurd.

Wilshire Phoenix is “zeer teleurgesteld” in de beslissing van de SEC. De vermogensbeheerder meldt daarbij haar uiterste best te hebben gedaan om te voldoen aan de verwachtingen van de Amerikaanse toezichthouder. In de verklaring van Wilshire staat onder andere:

We hebben er alles aan gedaan om de aandacht van de SEC te krijgen voor dit belangrijke onderwerp, waaronder een uitgebreide analyse die beschikbaar werd gesteld aan het personeel van de SEC, het indienen van belangrijke gegevens en het aanbieden van aanvullende informatie om de listing van een broodnodig gereguleerd bitcoin-gerelateerd ETP [exchange-traded product] in Amerika te faciliteren. Helaas bewijst het oordeel dat al deze inspanningen niet de volledige aandacht van de SEC hebben gekregen.

Wilshire Phoenix diende in januari 2019 de aanvraag in bij de SEC en beschreef daarin het fonds als “beleggers toegang bieden tot Bitcoin op een manier die efficiënter,…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/overheid-en-regulatie/wilshire-phoenix-reageert-fel-op-door-de-sec-afgekeurde-bitcoin-etf/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen