Wetsvoorstel in El Salvador als opstapje voor bitcoin obligaties


De minister van Economie van El Salvador heeft een wetsvoorstel ingediend. Het gaat over de uitgifte van digitale activa, wat de weg moet vrijmaken voor de bitcoin bonds.

Wetsvoorstel

Deze bitcoin obligaties staan ook wel bekend voor de Volcano Bonds. Maria Luisa Hayem Brevé heeft het wetsvoorstel ingediend bij de wetgevende macht van het land. Je kunt dit voorstel onderaan dit artikel (in het Spaans) lezen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het is alweer een jaar geleden dat president Bukele het plan aankondigde om $1 miljard op te halen in de bitcoin industrie. Het idee was om hiervan $500 miljoen in bitcoin te stoppen en de andere helft in mining infrastructuur te investeren.

Dit zou allemaal moeten gaan gebeuren via Liquid, een sidechain op bitcoin. Er waren echter nog wat juridische hordes te nemen.

Het plan werd meerdere malen uitgesteld en volgens de minister van Economie was de timing ook nog niet goed. Initieel stond de lancering gepland voor de lente van 2022, maar het lijkt er meer op dat het niet eerder dan 2023 gaat…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=637e85b60f344b03bdae591d78ebbb45&url=https%3A%2F%2Fbitcoinmagazine.nl%2Fnieuws%2Fel-salvador-dient-wetsvoorstel-in-als-opmaat-voor-bitcoin-obligaties&c=10429448803260837994&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen