Wat is Cloudmining?

Score+15747

Eén van de uitdagingen die je zult tegenkomen als je Bitcoins wilt minen is de aanschaf van hardware. Welke hardware moet je kiezen, wat is de voordeligste optie en wanneer moet je upgraden? Allemaal vragen waarop je het antwoord zult moeten vinden. Voor wie hier niet aan wil beginnen bestaat er cloudmining, minen naar Bitcoins ‘in de cloud’.

Beschikking over professionele, krachtige hardware

Bij cloudmining maak je, in tegenstelling tot de traditionele manier van minen, gebruik van hardware in een professionele datacenter. Je hoeft zelf thuis dus geen computer meer aan te hebben staan. Voor een vast bedrag per maand krijg je zo beschikking over moderne en krachtige hardware, speciaal ingericht om efficiënt te kunnen minen. Aan het onderhoud en eventuele upgrades van de hardware heb je geen omkijken, dit wordt in en door het datacenter voor je uitgevoerd. Afhankelijk van je eigen wensen kun je zelf kiezen uit verschillende hardware waarmee je de opbrengst zelf kunt beïnvloeden.

Zorgeloos minen voor een vast bedrag per maand

Cloudmining biedt veel voordelen ten opzichte van het traditioneel minen. Zo hoef je zelf bijna niets in te richten. Zowel softwarematig als hardwarematig is alles namelijk al geconfigureerd voor optimaal minen. Naast gemak biedt Cloudmining ook meer zekerheid en helderheid. Je weet namelijk vooraf precies wat de kosten zullen zijn en wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten voor de aanschaf van nieuwe hardware of een hoge energierekening. De kosten heb je bovendien zelf in de hand, je kunt namelijk gemakkelijk kiezen voor een zwaarder of minder zwaar pakket en zo de kosten per maand aanpassen.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen