Vrouw die huurmoordenaar in bitcoin betaalde krijgt tien jaar cel


Als je je in het criminele circuit bevindt, dan kun je maar beter erop letten dat je je financiën niet doet met cryptocurrencies. Dat heeft een Amerikaanse vrouw op de harde manier geleerd. Zij moet tien jaar de gevangenis in nadat ze haar man wilde laten vermoorden door een huurmoordenaar en daar bitcoin (BTC) voor betaalde.

Bitcoin huurmoordenaar

Het Ministerie van Justitie uit de Verenigde Staten heeft het vonnis van de veertigjarige Jessica Leeann Sledge uit de Amerikaanse staat Mississippi bekendgemaakt. Zij moet nu maximaal tien jaar de bak in omdat ze in november van 2021 haar man wilde laten vermoorden. Zij betaalde toen een huurmoordenaar in bitcoins.

De huurmoordenaar, met wie ze contact had via WhatsApp en later ontmoette voor de overeenkomst, was in realiteit een FBI-agent. Het beoogde slachtoffer bleef uiteindelijk ongedeerd. De veroordeelde krijgt ook een boete van $1.000 opgelegd, en na de gevangenisstraf geldt een voorwaardelijke vrijlating van drie jaar.

Vorig jaar was een vergelijkbaar verhaal al op Crypto Insiders te lezen. Toen betaalde een Amerikaanse man via Coinbase een huurmoordenaar om zijn vrouw te vermoorden  De FBI wist wederom de moord te…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/overheid-en-regulatie/vrouw-die-huurmoordenaar-in-bitcoin-betaalde-krijgt-tien-jaar-cel/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen