Vitalik Buterin bespot Bitcoin stock-to-flow model


Over Bitcoin

Bitcoin is een cryptocurrency die werd geboren als vervanging voor traditioneel geld. Het hoofddoel van het netwerk is het uitvoeren van betalingen en geld wisselingen op een manier dat er geen tussenpersonen, zoals een bank, nodig zijn.

De geschiedenis van Bitcoins – het verhaal over de anonieme maker

Bitcoin’s nieuws is regelmatig gerelateerd aan iemand die beweert de maker van Bitcoin te zijn. De waarheid is dat niemand weet wie de Bitcoin heeft gemaakt. We denken in elk geval dat het niet echt relevant is voor het gebruik ervan. We erkennen echter ook dat we nieuwsgierig zijn. Het verhaal zegt dat Satoshi Nakamoto in 2009 Bitcoin introduceerde aan zijn collega’s in een mailinglijst over cryptografie. Een jaar later verdween Satoshi en niemand weet wie hij werkelijk is.

Er zijn verschillende pogingen gedaan om zijn echte identiteit te achterhalen, van degenen die de grammatica bestudeerden tijdens het schrijven tot degenen die de tijden onderzocht waarin hij actief bezig was en op forums postte. Uit dat onderzoek is het meest plausibele idee dat Nakamoto geen persoon is, maar meer dan één persoon vanwege de perfectie van de code….Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=4C489CEF776F4C18AB35513FEEC10F9E&url=https%3A%2F%2Fnewsbit.nl%2Fvitalik-buterin-bespot-bitcoin-stock-to-flow-model%2F&c=2898562609512427065&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen