verzamel Satoshi cubes en verdien Bitcoin


Je begrijpt wel dat Boris behoorlijk enthousiast is over deze Bitcoin game. Als de twee favorieten dingen in het leven van Boris samenkomen, dan kan het natuurlijk niet anders dan dat Boris hype is. Bitcoin Bounty Hunt is een multiplayer FPS waarin je Satoshi cubes kunt verzamelen en er vervolgens Bitcoin aan kan verdienen. En wie wil dit nou niet. JJ gaat er met Boris over praten.

Bitcoin Bouny Hunt

Je kunt in deze game dus Bitcoin verdienen terwijl je aan het gamen bent. Dit is allemaal mogelijk dankzij het Lightning Network, waardoor er binnen no time transacties kunnen worden voltooid. Zo kun je dus, ook als gamer, binnen no time transactions verwerken. In deze game kun je Bitcoins verdienen door te hunten naar Satoshi cubes. Dat is de normale manier, maar het kan ook anders. Je kunt, en hier wordt multiplayer interessant, ook andere spelers doden en zo Satoshi verdienen. En het mooie is: je bent niet afhankelijk van een ander. Je hebt namelijk je eigen, ingebouwde, neutrino wallet waarmee je de Bitcoins die jij verdient hebt kunt opslaan. Qua grafische kwaliteit kan de game niet tippen aan andere shooters, maar het begin is daar. En het is vooral…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=369B48AEEA3D4E68B64233715937FE6D&url=https%3A%2F%2Fwww.gamekings.tv%2Fvideos%2Fbitcoin-bounty-hunt-verzamel-satoshi-cubes-en-verdien-bitcoin%2F&c=5866737355452330610&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen