uitbraak naar 52.000 dollar erg dichtbij!


De zon schijnt weer voor bitcoin! Na maanden van zijwaartse beweging is de stijgende trend eindelijk hervat. In deze analyse lees je waarom bitcoin snel naar 52.000 dollar (43.976 euro) kan.

Bitcoin staat op uitbreken

Gisteren kregen we al een kort voorproefje: de bitcoin koers schoot naar 41.000 dollar (34.675 euro). Maar eigenlijk was dat een knalerwtje, het echte vuurwerk kunnen we wellicht de komende dagen verwachten.

Op de daggrafiek zie je dat bitcoin wel erg dicht tegen de schuine trendlijn aan schuurt. Deze lijn is al sinds mei belangrijk, en bitcoin zoekt deze lijn nu eindelijk op. Breekt de koers naar boven uit? Dan kan een nieuwe stijgende trend beginnen.

Hieronder zie je dezelfde trendlijn, maar dan op de vieruursgrafiek, bitcoin maakt het nu wel erg spannend. Mogelijk breekt de koers vandaag al uit.

Bullish pennant

Terug naar de daggrafiek, een bullish pennant kan de koers naar 52.000 dollar (43.975 euro) duwen. Die koersformatie zie je op de grafiek hieronder.

Hoe herken je een bullish pennant? De letterlijke vertaling is wimpel, en als je goed kijkt zie je deze vorm er ook in terug:

  1. De linker blauwe lijn is de mast.
  2. Daarna beweegt de koers tussen…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/bitcoin-analyse-52000/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen