Tesla investeerder investeert $100 miljoen in bitcoin (BTC) platform Blockchain.com » Crypto Insiders


Baillie Gifford, een grote Schotse vermogensbeheerder, heeft maar liefst $100 miljoen geïnvesteerd in Blockchain.com. Dat kondigt Peter Smith, CEO en medeoprichter van Blockchain.com, op 20 april aan:

Blockchain.com is een populaire cryptocurrency-wallet voor crypto als bitcoin (BTC) en ethereum (ETH). Het is daarnaast ook een exchange, een blockchain verkenner en een website voor koersen en andere statistieken.

Het platform haalde in maart $300 miljoen op in een financieringsronde en kondigt nu aan dat Baillie Gifford de grootste investeerder was met $100 miljoen:

“Als een van hun eerste crypto-investeringen, zijn we vereerd om ze te betrekken bij onze reis om de volgende 1 miljard mensen naar crypto te krijgen. Het is ook een bevestiging dat een evenwichtig en gediversifieerd particulier en institutioneel bedrijf de komende jaren een ongelooflijk groeipotentieel…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/wallets-en-exchanges/tesla-investeerder-zet-groots-in-op-bitcoin-platform-blockchain-com-vanwege-ongelooflijk-potentieel/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen