Technische signalen wijzen op een koerssprong van 26% voor de bitcoin op korte termijn, zegt deze analist
Nurphoto/Getty Images


© Aangeboden door Business Insider Nederland
Nurphoto/Getty Images

Technische signalen wijzen op een sterke koerssprong voor de bitcoin vanaf de huidige niveaus, aldus digitale handelsfirma GlobalBlock.

Als het handelsvolume blijft toenemen, kan de prijsstijging zich volgende week al voordoen, zegt GlobalBlock-analist Marcus Sotiriou.

In de wereld van de technische analyse wordt gekeken naar trendmatige koerspatronen. Bepaalde koersniveaus gelden in een opgaande trend als ‘steun’ en diezelfde niveaus kunnen in een neergaande trend fungeren als ‘weerstand’. Sommige beleggers geloven heilig in technische analyse, anderen vinden het een onzinnige bezigheid zonder voorspellende waarde.

Volgens Sotiriou zou de prijs van ’s werelds populairste cryptomunt uit zijn huidige zijwaartse trend kunnen breken, om in de komende weken naar 42.000 dollar te springen. Dat is een stijging van meer dan 26 procent ten opzichte van de prijs waartegen de bitcoin maandag rond het middaguur werd verhandeld (33.171 dollar).

Zijn voorspelling is gebaseerd op de Bollinger Bands-indicator, die aan de hand van een boven- en een ondermarge prijsvolatiliteit voorspelt…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=E29C4F0768ED4803B1A3C36DC6B7F85F&url=https%3A%2F%2Fwww.msn.com%2Fnl-nl%2Fgeldzaken%2Fnieuws%2Ftechnische-signalen-wijzen-op-een-koerssprong-van-26-voor-de-bitcoin-op-korte-termijn-zegt-deze-analist%2Far-AAM611g&c=14507421093707345302&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen