Technische analyse: Bitcoin krabbelt op na acceptatie van de verlosser – BTC Direct


Bitcoin is niet voor mensen met een zwak hart. Toch, ondanks alle beweeglijkheid van de koers de afgelopen twee weken, heeft bitcoin deze week hetzelfde niveau weten vast te houden. Dat ging niet zonder slag of stoot en waar de vorige twee weken uitschieters naar boven hadden die weer terugvielen, kenmerkte deze week zich door juist een uitschieter naar beneden die snel weer terug klom. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

Veel actie, weinig resultaat

In de weekgrafiek hieronder, in dollars en voor elke week een kaars, is te zien dat de koers van bitcoin de laatste drie kaarsen behoorlijk schommelt. Dit zie je doordat de lonten (wicks) boven en onder de kaarsen langer zijn dan de kaars zelf. Dus de week opent en de prijs gaat stevig omhoog en omlaag, maar aan het einde van de week sluit de prijs toch weer in de buurt van de openingsprijs. Veel actie, weinig resultaat.

De laatste kaars is deze week en die is dus nog niet af. Het ziet er vooralsnog wel uit dat ondanks de lange lont aan de onderkant dat de prijs boven de EMA50 blijft. EMA staat voor Exponential Moving Average en is een gewogen voortschrijdend gemiddelde over een aantal kaarsen, hier dus 50. Laten…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/ta-opkrabbelen/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen