TA: Niet eng | IEX.nl


TA: Niet eng

Met de koers lexapro insomnia op recordniveau en een stijging voor dit jaar van bijna 500% bevestigt bitcoin de cultstatus. Er gaat dan ook geen feestje of partijtje voorbij waar niet minstens één van de feestgangers in het middelpunt van de belangstelling staat, nadat achteloos is gemeld dat men drie jaar geleden een paar bitcoins heeft gekocht .

Sinds begin 2013 is de bitcoinkoers lexapro insomnia ruim 40.000% opgelopen. De één ziet het als belegging, de ander als speculatie, een derde als het betaalmiddel van de toekomst.

Bitcoin op ramkoers lexapro insomnia

Op de zeer korte termijn zien we wat rust in de bitcoinhandel, maar vorige week nog brak de grootste cryptocurrency de zoveelste mijlpaal, de 5.000 dollargrens. En zoals het er nu technisch naar uitziet zet deze spectaculaire ontwikkeling nog wel even door. 

De nadering van een nieuwe bitcoinsplit, para que sirve la diclofenac sodico ook bekend als de hard fork was recent zeer bullish voor de cryptomunt, kamagra tablets 100mg ook na de vorige afsplitsing (in bitcoin cash) knalde de koers lexapro insomnia.

Bitcoins via IEX

Ook IEX speelt een rol hierin en biedt haar gebruikers sinds deze zomer de mogelijkheid Bitcoins te handelen op IEX.nl/bitcoin. Mijn collega en IEX-specialist in cryptocurrencies Madelon Vos publiceert daar regelmatig updates. Ook hier in de TA-sectie lexapro insomnia bekijkt ze de koers lexapro insomnia van bitcoin regelmatig nader. 

Jonge deelnemers

Degenen in mijn directe omgeving die bitcoins hebben zijn doorgaans rond 30 jaar of jonger, soms veel jonger. Het is ook een beetje een generatieding, want van degenen in mijn omgeving die het een bubbel vinden (en dus geen bitcoin bezitten) is de meerderheid juist oud, vaak ouder dan 50.

Niet eng vinden de jongeren. neurontin high blood pressure Gevaarlijk vinden de ouderen die vaak alles wat digitaal is wantrouwen, maar ook de campingcrash en het klappen van de internetbubbel hebben meegemaakt. De waarheid zal in het midden liggen.

Ferit is dat de hoge volatiliteit aangeeft dat handelen in cryptomunten nog steeds een risicovolle aangelegenheid is. Dat zou je alleen moeten doen met geld dat je kunt missen. Overigens is er door de lage rente wel meer behoefte aan dit soort alternatieven.

Self fullfilling prophecy

Technisch zie ik een perfecte uptrend, gevoelsmatig den ik aan een self feeding move. Dat is een proces waarbij beleggers kopen, omdat anderen er al in zijn gestapt, dat trekt dan weer nieuwe deelnemers aan et cetera. Maar uiteindelijk is elke trend, ook van klassieke aandelen, een self fullfilling prophecy. En zo ontstaan nu eenmaal beurshypes, je bent bang de boot te missen.

Vorige week meldde Kantar TNS (vroeger bekend als NIPO) dat 1% van de Nederlandse huishoudens cryptomunten bezit. Uit onderzoek van Kantar blijkt verder dat bitcoin het meest in cryptoportefeuilles vertegenwoordigd is, met daarna de Ether, de Litecoin, de Ripple en de digitale Gulden.

Verder meldt ook Kantar dat bezitters van cryptovaluta relatief jong zijn en niet tot de allerhoogste inkomensgroepen behoren. Bovendien heeft zo’n 43% van cryptobeleggers er hooguit 100 euro in gestopt, waarmee de belegging voor hen waarschijnlijk meer het karakter heeft van een gokje.

Deze beleggers worden dan ook niet hard getroffen indien alli weight loss australia de koers lexapro insomniaen in elkaar zouden zakken. Een bijna even grote groep zit er met een bedrag tussen de 100 en 1000 euro in en slechts 15% investeerde grotere bedragen, aldus Kantar.

Technisch nog ijzersterk

Mijn technische alli weight loss australia erythromycin eye ointment for dogs beoordeling voor bitcoin op basis van de volgen paxil reviews crazy medsde punten is zeer positief. Dit staat overigens een tussentijdse correctie niet in de weg.

  • De uptrend die in 2015 is gestart, is in het afgelopen voorjaar in een hogere versnelling gezet en accelereert. Trendlijn A-B is versteild in C-D.
  • Deze uptrend heeft een eerste berekend koers lexapro insomniadoel rond 8.000, dus nog ruim 40% te gaan.
  • De uptrend verloopt zeer consistent, waardoor ook in een eventuele volgen paxil reviews crazy medsde correctie een nieuwe hogere bodem verwacht mag worden. De verwachting is een hogere bodem boven 4.883 (top van begin september).
  • De RSI geeft thans alli weight loss australia een lichte overbought conditie aan, maar piekt nog niet.
  • De RSI blijft netjes boven de 50-zone. Dit geeft aan dat de uptrend zeer krachtig is. Elke RSI-bodem boven 50 geeft een nieuwe koopkans aan.
  • Een eventuele RSI onder 50 betekent wegwezen. Op korte termijn zou dit niet het meest waarschijnlijke scenario zijn.
  • Op langere termijn treedt negatieve divergentie op. Deze is echter al twee jaar aanwezig en heeft vooralsnog geen directe betekenis.

 

Conclusie

De uptrend is intact, maar beleggers die bitcoin voor de lange termijn volgen paxil reviews crazy meds wachten liever een dip af.

Kan er dan niets fout gaan?

De technische alli weight loss australia erythromycin eye ointment for dogs karakteristieken signaleren een steeds snellere en steiler verlopende opwaartse beweging. Uiteraard zal deze beweging ooit eindigen, waarschijnlijk is dat op het moment waarop de koers lexapro insomnia verticaal stijgt. Helaas is dat moment niet te voorspellen, hoewel er wel een paar voorbeelden zijn in de recente geschiedenis van steeds sneller stijgende en steiler verlopende opwaartse bewegingen, die uiteindelijk zijn geklapt.

Irrational exuberance

Zo steeg de Nasdaq100 index in het laatste decennium van de vorige eeuw met ruim 3000%. Irrational exuberance zei de toenmalige FED-chef Alan Greenspan hierover, oftewel ‎irrationele uitbundigheid.

Welke harde technische alli weight loss australia erythromycin eye ointment for dogs signalen zouden een technische alli weight loss australia erythromycin eye ointment for dogs verzwakking in Bitcoin signaleren:

  • Een daling onder de laatste top rond 4.883 (top d) zou de huidige trendconsistentie verbreken
  • Bij een daling onder 3.240 (bodem D) zou zowel de uptrend breken als een verkoopsignaal optreden
  • De verwachting is dat dan rond 1.550 een lange termijn vangnet ligt (trendlijn A-B)

It will end in tears, don’t let it be yours!

Op korte termijn ben ik positief over deze jonge ster in het financiële universum. Niveaus van 8.000 tot 10.000 zijn niet onmogelijk, zelfs niet binnen afzienbare tijd. Maar ook deze trend is eindig. Hoe harder en steiler de volgen paxil reviews crazy medsde acceleratie zal verlopen, des te sneller komt de top: It will end in tears, don’t let it be yours!Royce Tostrams is technisch analist en oprichter van deTostrams Groep. Hij schrijft zijn columns op persoonlijke titel. De informatie in zijn columns is niet bedoeld als professioneel of particulier beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.Bron: https://www.iex.nl/Column/271306/TA-Niet-eng.aspx

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen