stuiteren op bodem van 31.000 euro


Bitcoin voelt soms als een achtbaan van emoties. Na tien dagen van groene kaarsen maakt de cryptocurrency nu even pas op de plaats. Bitcoin daalde de afgelopen dagen met ruim 5.000 dollar (4.215 euro), waar ligt de bodem? Volgens onze technische analyse is die dichtbij, lees snel verder!

Terug naar het gemiddelde

Je kijkt hieronder naar de grafiek van de bitcoin koers, waar elke kaars staat voor vier uur. De groene lijn onder de koersgrafiek is de 200 moving average, het voortschrijdend gemiddelde van de afgelopen 200 kaarsen. Dit soort gemiddelden worden in de technische analyse vaak gebruikt om de richting van de trend te duiden.

Sinds bitcoin de daling in zette begin mei, bevond de koers zich in een neerwaartse spiraal. Maandenlang bewoog de prijs zich onder de 200 moving average.

Na de groeispurt van de afgelopen weken brak de koers met overtuiging door de groene lijn. Bitcoin maakt nu een correctie, en dat is helemaal niet vreemd. Ook in december vorig jaar tot en met mei zocht bitcoin regelmatig het gemiddelde op na een stijging.

Zoekt bitcoin de 200 moving average op en stuitert de koers vanaf daar omhoog? Dan blijft de stijging dus intact, en is dat alleen…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/we-zijn-er-bijna/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen