spaar BTC in jouw omgeving


Gaaf nieuws: Niantic Labs gaat een game ontwikkelen waarbij je bitcoin kan sparen. Niantic Labs ken je misschien beter van Pokémon GO, de game waarbij je in jouw eigen omgeving Pokémon kan vangen.

Samenwerking met Fold

De game wordt gebouwd in samenwerking met de app Fold. Deze app richt zich op het verstrekken van bitcoin-beloningen. In plaats van op jacht te gaan naar Pokémon, moet je nu goed gaan zoeken in je eigen omgeving voor Bitcoin en andere coole beloningen.

Gave manier om sats te verdienen

Will Reeves is de CEO van Fold. In een interview met Decrypt vertelt hij: “In eerste instantie kan je vooral sats, maar ook spins verdienen. Daarmee maak je kans op nog meer bitcoin via de Fold-app.”

Met sats bedoelt Reeves een honderd miljoenste deel van één bitcoin. Een sat is de kleinste rekeneenheid. Stel, de koers is 50.000 euro, dan is een sat dus 0,0005 euro. Maar als de koers blijft stijgen, dan is de game een leuke manier om wat zakcentjes te sparen.

In een tweet deelt Reeves een demo van het spel. In de video zie je hoe je op straat en in huis bitcoin-beloningen kan vinden. Ook zie je een spinning wheel waarmee je bitcoin kan verdienen.Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=4378511C60F9407BA5B5D03AD5B308C2&url=https%3A%2F%2Fnieuws.btcdirect.eu%2Fpokemon-go-bitcoin%2F&c=12903488287533288757&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen