Review: Bitrush.nl

Score+19760

Bitrush is een Nederlandse aanbieder waar je Bitcoins, Litecoins en Ethereum online kunt kopen en verkopen. Bitrush is in februari 2014 begonnen met het verkopen van Bitcoins en bestaat nu al twee jaar. Bitrush maakt Bitcoins inwisselen gemakkelijk, snel en veilig.

Gebruikersgemak en veiligheid

De site ziet er fris uit en heeft overzichtelijke pagina’s. Je hoeft niet te zoeken want direct op de homepage vindt je een scherm waar je je Bitcoins inwisselen. Op het gebied van veiligheid doet Bitrush niet onder aan andere aanbieders. Naast een SSL-certificaat voldoen ze aan de Wet bescherming Persoongegevens en kunnen ze fraude gevallen vermijden. Hierom dien je ook een account aan te maken en te verifieren met Nederlands tel. nummer.

BitrushBetaalmogelijkheden

Je kan op drie verschillende manier betalen op Bitrush, dat kan door middel van IDEAL waarmee alle Nederlanders kunnen betalen die een bankrekening met internetbankieren hebben. Er kan ook betaald worden met Bancontact/Mister Cash, dit is een betaalmethode afkomstig uit België en als laatst kan er ook nog betaald worden met Sofort Banking, dit komt oorspronkelijk uit Duitsland ,maar is tegenwoordig te gebruiken in negen verschillende landen.

Tarieven

Voor deze review hebben we steekproefgewijs, de tarieven van de verschillende Nederlandse partijen vergelijken. Hier komt Bitrush goed uit de bus. Wat te zien is, is dat Anycoin Direct het duurst is en Bitrush een goede 2de plaats inneemt. Wat ons ook opgevallen is dat de wisselkoers net als bij andere Nederlandse aanbieders voornamelijk gekoppeld lijkt te zijn aan Kraken.com exchange.

1. Clevercoin: € 375,00
2. Bitrush; € 399,53
3. Bitmymoney: € 400.05
4. Bitonic: € 402,22
5. Anycoin Direct: € 404,41
Peildatum: 25 mei 2016

Snelheid

Wat Bitrush zo goed maakt is dat de Bitcoins of andere coins die je gekocht hebt bliksemsnel naar je wallet worden gestuurd. Je bespaart hierdoor tijd en geld. Er zijn websites waarbij je uren tot dagen moet wachten voordat je je Bitcoins uiteindelijk in je bezit hebt, maar met Bitrush is dit niet het geval. De transactie voor een geverfieerd account kost slechts enkele minuten.

Support mogelijkheden

Als je een vraag heb dan kun je altijd een mail sturen naar het e-mailadres dat staat aangegeven op website. Een dringende- of prangende vraag kan ook per telefoon gesteld worden. Met name het feit dat je per telefoon contact kunt opnemen geeft Bitrush een betrouwbare uitstraling.

Altcoins

Bitrush is zich goed bewust van de markt. Want naast het populaire Bitcoin bieden zij ook de mogelijkheid om je Litecoins en het recent gelanceerde Ethereum te kopen en te verkopen. Hierbij gaan ze duidelijk een stap verder dan de grote concurrent, Bitonic.nl, maar bieden ze wel minder altcoins aan dan de Nederlandse startup: Anycoin Direct, waar je ook Dash (Darkcoin), Feathercoin en Peercoin kunt omwisselen.

Conclusie

Naast de kosten is Bitrush een goede partij voor het omwisselen van jouw Litecons en Ethereum coins. Ze zijn snel, veilig en als je problemen ondervind dan kunt je direct, per telefoon, contacteren..

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen