Prijs Bitcoin zal volgen volgens analist Willy Woo


Eerder deze week bereikte Bitcoin (BTC) al een recordhoogte van het jaar. Volgens de bekende statisticus Willy Woo staat één waardering van BTC / USD nu hoger dan ooit eerder. Dit Tweette de statisticus in een reeks tweets op het sociale netwerk van Twitter. Wat betekent dit voor de prijs van de Bitcoin?


Prijs zal volgen na recordhoogte NVT

De verhouding van netwerkwaarde tot transacties (NVT) van Bitcoin, zou de waardering zijn die volgens Willy Woo hoger staat dan ooit tevoren. En dit is goed nieuws; hoe hoger deze waarde hoe hoger verwacht wordt dat de prijs zal worden. Deze waardering heeft namelijk als doel om aan te geven wanneer het netwerk van in dit geval Bitcoin overgewaardeerd is in vergelijking met de werkelijke waarde van transacties die het netwerk verwerkt.

De ‘organische waardering’, ofwel de NVT van Bitcoin stond vanaf 27 oktober 2020 voor het eerst op $10.000. Dit is hiermee nog nooit eerder voorgekomen. De organische waardering op basis van de NVT-prijs ligt hiermee op een recordhoogte, merkte Willy Woo op.

Het is volgens W. Woo dan ook niet meer dan logisch dat de prijs van Bitcoin op korte termijn zal volgen.
Lees verder op:
https://newsbit.nl/prijs-bitcoin-zal-volgen-volgens-analist-willy-woo/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen