President Coinbase: ‘Crypto is momenteel vergelijkbaar met de gsm’s tijdens hun begindagen’


Cryptomunten hebben al een hele weg afgelegd sinds Bitcoin ruim een decennium geleden het levenslicht zag. Toch moeten er volgens Emilie Choi, president en COO van Coinbase, nog heel wat zaken gebeuren alvorens cryptomunten echt gemeengoed worden. ‘Ik vergelijk crypto op dit moment met de gsm’s tijdens hun begindagen’, klinkt het.

Bitcoin werd in 2009 gelanceerd. De munt was toen een schim van wat het vandaag is. In iets meer dan een decennium is de cryptomunt erin geslaagd om de weg te plaveien voor talloze andere cryptomunten en -toepassingen. ‘Maar om van die munten en toepassingen echt een succes te maken moeten ze veel gebruiksvriendelijker zijn’, zei Choi donderdag in een interview met Bloomberg.

Crypto toegankelijker maken

‘Ik maak daarbij graag de vergelijking met de begindagen van de gsm’s’, aldus de COO. ‘De allereerste toestellen hadden toen ook heel erg onhandige interfaces. Die situatie is vergelijkbaar met de fase waarin we nu zitten met crypto. We moeten het toegankelijker maken.’ Tegelijk hield ze een pleidooi voor meer regulering om zo meer meer zekerheid te creëren. Volgens haar neemt dat een barrière weg…Lees verder op:
https://businessam.be/president-coinbase-crypto-is-momenteel-vergelijkbaar-met-de-gsms-tijdens-hun-begindagen/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen