Point-of-Sale Giant Ingenico lanceert wereldwijde Bitcoin Betalingen

Score+11451

BitPay heeft samen met betalingen gigantische Ingenico om bakstenen en mortel winkels om Bitcoin accepteren via de point-of-sale (POS) terminals.

De betaling oplossing, heeft vandaag als onderdeel van Blockchain Week, werd ontwikkeld door BitPay en op Ingenico Terminal ICT250 geïnstalleerd.

Volgens het bedrijf, verenigbaar met de meeste Ingenico terminals zoals ze zijn besturingssysteem, Tellium werking.
Sprekend over de integratie, Miguel Angel Hernandez, managing director van Ingenico Iberia, zei in een verklaring:

“Deelnemen aan zo’n belangrijk project heeft toegestaan ??Ingenico Group om zijn leiderschap te tonen in de betaling de ruimte en brengen een veilige betaalmethode zoals virtuele valuta aan de eindgebruiker.”

Klanten kunnen betalen met Bitcoin bij toepassing Ingenico terminals na handelaren het genereren van een QR code door het invoeren van de fiat verkoopprijs. De code kan vervolgens worden gescand met een Bitcoin portemonnee app.
De in Frankrijk gevestigde bedrijf, dat wereldwijd meer dan 5.000 mensen in dienst heeft, rapporteerde een omzet van € 1.37bn in 2013.

Verspreiden Bitcoin wereldwijd
Eerder dit jaar, samen met Ingenico Paymium aan retailers in Europa in staat om Bitcoin betalingen te accepteren.

Een woordvoerder van BitPay echter gezegd dat dit nieuwe partnerschap deze oplossing beschikbaar op een wereldwijde schaal zou maken. Bovendien, zei hij, al BitPay handelaren accepteren op dit moment traditionele fiat betalingen via compatibele Ingenico terminals kan nu ook accepteren betalingen in Bitcoin.

“We zijn verheugd om samen met Ingenico Group, één van de toonaangevende payment processors in zowel fysieke als online handel. Deze integratie zal ons helpen uitbreiden Bitcoin betalingen aan duizenden kleine betalingen in de wereld”, zei uitvoerend voorzitter BitPay’s, Tony Gallipi.

Het bedrijf haalde de krantenkoppen vorige maand nadat het bekend dat het zou het verminderen van de omvang van het personeel in een poging om “beter af te stemmen met het tempo van de groei” in de industrie.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen