PayPal om Bitcoin betalingen via het PayPal betalingen hub ondersteuning

Score+7196

PayPal als een van de grootste online payment processors in de wereld is het zien van het potentieel dat Bitcoin en crypto valuta’s in het algemeen en ze willen profiteren van de Bitcoin en de technologie die daarmee gepaard gaat. Het is dus geen wonder dat PayPal is geïnteresseerd in het ondersteunen van Bitcoin betalingen ook, maar vandaag zijn er meer interessant nieuws met betrekking tot de Bitcoin steun van PayPal. Eerder deze maand heeft het bedrijf aangekondigd dat bedrijven die werken met Braintree, een PayPal-bedrijf, zal binnenkort in staat zijn om Bitcoin accepteren als betalingsoptie via hun partnerschap met Coinbase, een BTC payment processor. Vandaag kwam echter een andere grote aankondiging van PayPal als de “volgende stap in het helpen van handelaren accepteren Bitcoin betalingen”. PayPal heeft met toonaangevende Bitcoin betalingsverwerkers BitPay, Coinbase en GoCoin overeenkomsten aangegaan. Vanaf vandaag, deze overeenkomsten laat PayPal digitale goederen handelaren accepteren Bitcoin met een eenvoudige integratie via de PayPal-betalingen Hub. Dit zal eerst beschikbaar zijn voor handelaren in Noord-Amerika te zijn.

“ Om duidelijk te zijn, heeft het nieuws van vandaag niet dat PayPal Bitcoin heeft toegevoegd als een munt in onze digitale portemonnee of dat Bitcoin betalingen zullen worden verwerkt op onze veilige betalingen platform. PayPal heeft altijd omarmd innovatie, maar altijd op een manier die betalingen veiliger en betrouwbaarder te maken voor onze klanten. Onze benadering van Bitcoin is niet anders. Dat is waarom we geleidelijk zijn gaan ondersteunen Bitcoin in sommige opzichten vandaag en het bedrijf uit op andere manieren tot we zien hoe de dingen te ontwikkelen. ”

De reactie van de crypto valuta markt aan deze aankondiging is een piek in de prijzen die vrij laag zijn te houden voor een paar dagen al veroorzaakt, zullen we zien of de opwaartse trend zich voortzet of het zal worden gevolgd door een andere dump van coins.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen