Onze kinderen wordt uitgelegd dat Bitcoin beter is dan banken


De cryptocurrency wordt onder de aandacht gebracht in Nederlandse televisieprogramma’s voor kinderen.

Willem Wever. Wie is er niet mee groot geworden? Het kinderprogramma op NPO 3 behandelt vragen waar kinderen geen antwoord op hebben. In een recente aflevering van de tv-serie kwam de Bitcoin aan bod. Voor volwassenen is cryptocurrency en de blockchain al een moeilijk begrip. Laat staan voor kinderen.

In Willem Wever werd uitgelegd wat Bitcoin doet en het programma was verrassend positief over de cryptocurrency. Volgens Willem Wever is het zomaar mogelijk dat geld zoals we het nu kennen over jaren niet meer zo gebruikelijk is en dat Bitcoin of andere crypto’s daadwerkelijk een alternatief kunnen zijn. Er werd zelfs gezegd dat de Bitcoin beter is dan banken. Je zal het je kroost maar horen zeggen, ’s avonds aan tafel bij eten. Papa, mama..

Wel laat de presentator met klem weten niet zomaar je zakgeld om te zetten in Bitcoins. Zoals we allemaal weten kan de koers als een achtbaan op en neer gaan en is je investering niet geworden wat je gehoopt had. De bewuste aflevering werd afgelopen zondag uitgezonden op NPO 3. Het fragment terugkijken kan via deze link. Het item begint ongeveer vanaf 10 minuten en duurt circa vijf minuten.Bron: http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=1A78C4B2E6954E2DA52E235030DEB2DD&url=https%3A%2F%2Fwww.apparata.nl%2Fnieuws%2Fonze-kinderen-wordt-uitgelegd-dat-bitcoin-beter-is-dan-banken-28921&c=7723006811687503493&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen