NiceHash Miner GUI Software nu met AMD ondersteuning

Score+10420

De NiceHash Miner software is een GUI voor CPU en GPU mijnbouw op NiceHash behulp cpuminer-multi, ccminer en sgminer als backend voor de eigenlijke mining proces.

De software zelf is beschikbaar voor een tijdje, maar aanvankelijk had CPU steun alleen en dan Nvidia GPU mijnbouw werd toegevoegd en nu komt ook met AMD GPU mijnbouw ondersteuning ingebouwd in ook. In de huidige versie van alle moderne CPU’s worden ondersteund, volledige gamma van NVIDIA GPU’s van Compute vermogen 2,1 tot aan de meest recente Maxwell met Compute 5.2 en ondersteuning voor alle AMD GPU’s met OpenCL ondersteuning, met inbegrip van alle 5xx, 6xx, 7xx en R9 serie .

De nieuw toegevoegde sgminer voor AMD GPU-ondersteuning komt ook met geoptimaliseerde pre-built compute bin bestanden voor de meest voorkomende AMD GPU’s gebaseerd op Pitcairn, Tahiti en Hawaii chips voor X11, X13, X15, Qubit en Quark algoritmes – ook bekend als wolf0 en Kachur geoptimaliseerd bakken zodat de software om u de beste prestaties. Dus als je wilt naar de meest winstgevende crypto munt mijn op Nicehash en direct Bitcoin betaald te krijgen, kunt u kijken op de NiceHash Miner software.

Alles wat je moet de eerste keer dat u de software op uw Bitcoin portemonnee adres invoeren doen, lopen de Benchmark-modus om uw hashrate bepalen en dan kun je beginnen met de mijnbouw de meest winstgevende algoritme op hte ogenblik. Let wel echter dat het alleen beschikbaar voor Windows!

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen