Nationaal kadaster Colombia op blockchain van Ripple – BTC Direct


De Colombiaanse regering wil de blockchain van Ripple gebruiken om vast te leggen wie welk stuk grond bezit. Dit digitale, nationale kadaster is ontwikkeld door Peersyst Technology, een partner van Ripple, en gebouwd op de XRP Ledger.

Eerste nationale kadaster lanceert op XRP Blockchain

Peersyst Technology liet middels een tweet op 1 juli weten dat ze langer dan een jaar aan het project had gewerkt met het Colombiaanse “Digitale Overheid” -initiatief en het Ministerie van Informatietechnologie en Communicatie van het land.

Het project zal worden gebruikt door de Colombiaanse National Land Agency met behulp van XRP Stamp. Dit is een op blockchain gebaseerd initiatief waarmee digitale bestanden en records kunnen worden geverifieerd en gecertificeerd op XRP Ledger. De informatie wordt vervolgens verder opgeslagen op de blockchain. Authenticiteit wordt geverifieerd met behulp van QR-codes.

Symbiotische samenwerking

Peersyst Technology sprak zijn dankbaarheid uit aan het Colombiaanse ministerie van Informatietechnologie en Communicatie, en Carmen Ligia Valderrama, de minister die aan het hoofd staat van de overheidsinstantie, voor het openen van…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/colombia-ripple/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen