MoneyGram: Bitcoin zal falen om Remittances verstoren

Score+4087

Ongeveer halverwege het gesprek op Money20 / 20, discussie draait om Kodak.

Het is niet zonder verdienste. De fotografie reus eens pochte meer dan 145.000 werknemers en $ 16 miljard in de wereldwijde omzet, maar zijn rijk alles behalve afgebrokkeld vanwege opkomst van de digitale fotografie. Digitale valuta voorstanders, heeft deze verschuiving is opgehouden als een voorbeeld van wat er gebeurt als de gevestigde exploitanten niet om te innoveren wanneer nieuwe technologieën leiden tot het ontstaan ??van nieuw gedrag.

In het licht van tech die waarde maakt tegen lage kosten over de nationale grenzen heen te worden verzonden, hebben de industrie supporters lang gepleit remittances zijn de eerste en meest voor de hand liggende gebied voor verstoring, en dat de industrie giganten als MoneyGram en Western Union zal een van de eerste bedrijven naar beneden lijnen beïnvloed zien.

Voor alle hoofdstad ingezet tegen dit proefschrift, Peter Ohser het niveau van ongeloof als ze geconfronteerd worden met deze mogelijkheid is een beetje verrassend. De executive vice president business development bij wereldwijde overschrijving gigant MoneyGram heeft deze argumenten eerder gehoord, maar voelt digitale valuta geen bedreiging of dringende problemen op te lossen.

“Als je kon eigenlijk benutten [Bitcoin] de manier waarop mensen willen, zouden we daar zijn,” zei hij.

Aan het eind van de dag, zo betoogt hij, de consument wil fysiek geld, iets MoneyGram met haar netwerk van partners in 200 landen, is uitgerust om te bieden.

In reactie, ik brengen traditionele foto’s, hoe consumenten van vandaag denk niets van het verzenden en ontvangen van digitale beelden, en dat wellicht een soortgelijke verandering, hoe onwaarschijnlijk het ook mag lijken, kan plaatsvinden met contant geld. Ohser echter vecht tegen dit verhaal.

Camera’s, zei hij, waren duur, zwaar, foutgevoelig en onhandig. Hij gooit rond woorden als omslachtig vóór enkel roepen het proces “een echte pijn in de kont”.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen