Mining-tak van Celsius mag toch nog geen bitcoin verkopen


De schuldeisers van Celsius Network hebben het bedrijf onder druk gezet. Ze betichten het bedrijf van “mogelijk wangedrag door Celsius en zijn insiders”.

Bitcoin aanhouden

Tijdens de hoorzitting van de Chapter 11-faillissementsprocedure heeft de commissie een verbod uitgedeeld aan Celsius om een deel van het bitcoin te verkopen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het gaat om de ‘sats’ van Celsius Mining, het dochterbedrijf van de cryptolender. Op 13 juli vroeg het bedrijf een faillissement aan, om vervolgens één dag later hetzelfde te doen met haar mining-tak.

Deze week schreven advocaten van de commissie dat ze eerst meer inzicht nodig hebben in hoe de verkoop van de bitcoin van Celsius Mining gaat gebeuren. Ook willen ze weten hoe de opbrengst gaat worden ingezet in de procedure.

Celsius liet eerder al weten dat ze de mining-activiteiten zullen gebruiken om schuldeisers en klanten terug te betalen.

Begin juli kreeg het nog goedkeuring van de rechter om $5 miljoen te gebruiken om de mining-tak weer een vliegende start te geven. Dit idee…Lees verder op:
https://bitcoinmagazine.nl/nieuws/mining-tak-van-celsius-mag-toch-nog-geen-bitcoin-verkopen

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen