Miljardair zegt dat Warren Buffett’s mening over bitcoin verouderd en verkeerd is – BTC Direct


Traditionele investeerders weten nog niet wat ze aanmoeten met bitcoin. Sommige topbeleggers zijn helemaal om, terwijl anderen vaak vernietigende kritiek op crypto hebben.

Warren Buffett is zo’n investeringslegende die heel negatief is over bitcoin. Hij beweert dat de waarde van de digitale valuta nergens op gebaseerd is, waardoor het niets meer is dan een eenvoudig speculatief middel.

Gelukkig volgt niet elke investeerder Buffett.

Buffett’s benadering van crypto is verouderd

Gisteren werd Chamath Palihapitiya, CEO van Social Capital en mede-eigenaar van de Golden State Warriors, geïnterviewd op CNBC om zijn mening over bitcoin te delen. Hij legde uit dat hij het oneens is met Buffett’s opvattingen over cryptocurrency en noemt het een verouderd standpunt.

Hoewel Palihapitiya het totaal niet eens is met Buffett als het gaat om crypto, is hij nog steeds een fervent bewonderaar van de legende. Niet gek, hij vertelt de interviewer dat hij enorm veel heeft geleerd van de weinige interacties die hij met hem heeft gehad.

Hij heeft het helemaal verkeerd en is verouderd op dit punt. Ik vind hem een ​​uitzonderlijk persoon. Ik heb enorm veel geleerd, zowel van…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/palihapitiya/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen