Miljardair Bill Miller blijft bullish over bitcoin ondanks crash » Crypto Insiders

Score0


De gerenommeerde Amerikaanse investeerder en miljardair Bill Miller liet onlangs weten dat zijn vertrouwen in bitcoin (BTC) nog altijd hoog is. Volgens hem is bitcoin vandaag de dag nog steeds een uitstekende investering om je te beschermen tegen een mogelijke financiële catastrofe.

Bill Miller en bitcoin

Eerder dit jaar meldde Miller dat hij zeker 50% van zijn investeringsportfolio heeft toegewezen aan de koning der cryptocurrencies. Daarnaast gaf hij destijds aan dat hij het grootste deel van zijn bitcoin bezittingen al jaren geleden had gekocht toen de prijs van een enkele bitcoin slechts $200 bedroeg.

In een recent interview met CNBC bevestigt Miller nogmaals zijn geloof in bitcoin. Volgens Miller is het zelfs haast onbegrijpelijk dat investeerders nu niet bereid zouden zijn om hun portfolio’s te diversifiëren met een bitcoin positie. 

De recente crash van de bitcoin koers is volgens Miller ook totaal geen reden voor paniek. Miller stelt dat dergelijke crashes al meermaals in het verleden plaatsvonden en dat telkens de bitcoin koers weer wist te herstellen. De huidige turbulentie in de markt is volgens Miller niets nieuws.

“Ik heb op zijn minst drie dalingen van…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/miljardair-bill-miller-blijft-bullish-over-bitcoin-ondanks-crash/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen