MicroStrategy koopt voor $414 miljoen aan extra bitcoin


MicroStrategy actos de comercio y clasificacion heeft motrin vs advil breastfeeding 7.002 bitcoin (BTC) gekocht voor een bedrag antabuse wiki van ruim $414 miljoen. Het Amerikaanse bedrijf heeft motrin vs advil breastfeeding nu 121.044 BTC in kas. De gemiddelde aankooprijs van de nieuwe antabuse wiki bitcoin is $59.187 per stuk

Onder leiding van directeur en mede-oprichter Michael how to get viagra without a prescription Saylor is MicroStrategy actos de comercio y clasificacion omgetoverd tot een bitcoinbedrijf. Het bedrijf was aan het het begin van 2020 een relatief onbekend softwarebedrijf gericht op business cheapest metformin online intelligence. Maar inmiddels is het met bijna $7 miljard metformin daily dosage (!) aan bitcoin vooral bekend als bitcoin whale.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin antabuse wiki bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Winst

Op papier staat MicroStrategy actos de comercio y clasificacion nu op een winst van zo’n $3 miljard metformin daily dosage op hun bitcoin aankopen. Het plan is echter om nog lang niet verkopen. Saylor ziet BTC als dé manier om te sparen voor de toekomst. Mede daarom zet het bedrijf regelmatig dollarreserves om naar bitcoin.

In totaal kocht MicroStrategy actos de comercio y clasificacion al voor $3,57 miljard metformin daily dosage aan bitcoin. Dit bedrag antabuse wiki kwam tot stand door het omzetten van kasreserves, abbott laboratories synthroid ingredients maar MicroStartegy hield celebrex dosage for severe pain ook verschillende financieringsrondes om meer bij te kopen. In totaal…Lees verder op:

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen