Mark Zuckerberg noemt zijn geit ‘Bitcoin’ – cryptofans zien dat als een teken van steun
Mark Lennihan/AP


© Aangeboden door Business Insider Nederland
Mark Lennihan/AP

Vanaf het moment dat topman Mark Zuckerberg van Facebook een foto deelde van zijn twee nieuwe geiten en ze aan de wereld voorstelde als Bitcoin en Max, zijn cryptofans in de ban van de betekenis achter de namen.

De cryptogemeenschap lijkt de naam Bitcoin te zien als een steunbetuiging van Zuckerberg aan de digitale munt, maar er zijn meer theorieën.

Op social media werd er veelal verwezen naar de speculaties over een mogelijk aankoop van bitcoin door Facebook. De aankoop zou zijn opgedoken in de laatste kwartaalcijfers, maar is nooit een officieel bekend gemaakt.

Een groep cryptofans denkt daarom dat Zuckerberg een investering in de bitcoin zal aankondigen tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Facebook later deze maand.

Is Zuckerberg een bitcoin-maximalist?

Anderen lazen meer in de post van Zuckerberg. “Vertelt Mark ons dat hij een bitcoin-maximalist is via de namen van zijn geiten?”, tweette Anthony Pompliano, een bekende cryptobelegger. Bitcoin-maximalisten geloven dat de bitcoin de enige cryptomunt is die de huidige hype zal overleven.Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=4960ECF6287C4BBD9C7DD2BB8F58C4B8&url=https%3A%2F%2Fwww.msn.com%2Fnl-nl%2Fgeldzaken%2Fnieuws%2Fmark-zuckerberg-noemt-zijn-geit-bitcoin-%E2%80%93-cryptofans-zien-dat-als-een-teken-van-steun%2Far-BB1gFhBI&c=16395281982691875717&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen