Krijgt Twitter voor Android ook ondersteuning voor bitcoin en NFT’s? – BTC Direct


Het was al even mogelijk op Apple, maar Android lijkt nu dezelfde mogelijkheid te krijgen: fooi in de vorm van bitcoin geven op Twitter. Dit zegt Jane Manchun Wong, een in Hong Kong gevestigde technologie-onderzoeker. Zij staat bekend om het ontdekken van verborgen functies in populaire apps.

Wong deelde een screenshot die de bètaversie van de functie laat zien.

Achteraf onvermijdelijk

Als je achteraf terugkijkt op de stappen die Twitter heeft gezet, lijkt het allemaal zo duidelijk. Maar als gewone gebruiker merk je alleen de kleine stapjes in het proces. Zo kun je sinds mei bedragen geven aan andere twitteraars (de blauwe vinkjes-elite).

Van geld naar bitcoin

Aanvankelijk was het alleen mogelijk om geld te verzenden met behulp van gecentraliseerde betalingsproviders, zoals Venmo, PayPal en natuurlijk de Cash-app van Square. Vanaf eind augustus wordt het Lightning Network ingezet om bitcoin betalingen toe te voegen, dit was in eerste instantie alleen voor een klein groepje gebruikers.

Sinds 23 september…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=07AB0C0393F8447EBA2E84C46A7AC5ED&url=https%3A%2F%2Fnieuws.btcdirect.eu%2Fandroid-twitter%2F&c=7129743342290731217&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen