Korte handleiding over Ethereum mijn op Windows

Score+15426

Ethereum gelanceerd Frontier – de eerste release van het project met inbegrip van daadwerkelijke winning van Ether met CPU en GPU op het einde van vorige maand. De Frontier versie wordt geleverd met een command line interface met slechts een Javascript omgeving die bouwen, testen toelaat, de implementatie en het gebruik van decentrale applicaties op het Ethereum blockchain. Ethereum wordt omschreven als een gedecentraliseerd platform dat slimme contracten loopt: toepassingen die precies uitgevoerd als geprogrammeerd zonder mogelijkheid van downtime, censuur, fraude of van derden interferentie. Tot dusver is de beschikbare code is vooral bedoeld voor ontwikkelaars en hoewel het netwerk actief is, is het niet erg gebruiksvriendelijk voor normale mensen die geïnteresseerd zou zijn in het proberen om wat Ether mijne. Ethereum’s volgende release genaamd Homestead wordt verondersteld te bieden in een paar maanden een gebruiker friendlily interface voor normale gebruikers.

We hebben een korte gids die moet je slag te gaan met Ethereum mijnbouw met behulp van de Frontier release op Windows voorbereid en we hebben de benodigde software bereid zijn om uw eigen adres en maken hoe je solo kan de mijne of in een mijnbouw pool met behulp van je CPU of GPU (OpenCL of CUDA). Wij willen u erop wijzen dat, hoewel aan de slag met het basisgebruik en de mijnbouw mag niet zo moeilijk te zijn, om te kunnen profiteren van alle Ethereum de functies die je nodig hebt om wat meer tijd krijgen om te weten als het de dingen niet zoals met uw gemiddelde Bitcoin kloon. We gaan worden met behulp van geth (bron), ethminer (bron) en ethminer-cuda (bron), kunt u het pakket met de Windows-binaries voor zowel van onderaf dan de link die u nodig hebt om de volgende instructies te volgen downloaden:

Genereren portemonnee adres: /

– Open de Geth map en run geth-console.bat om Ethereum starten in console-modus
– De software moet de blockchain gegevens te downloaden, kan het enige tijd duren
– In het type console: personal.newAccount (“password”)
– In plaats van het wachtwoord in de citaten hierboven schrijf uw eigen wachtwoord en onthoud het goed
– In het type console: eth.accounts
– Dit zal een lijst van uw Ethereum portemonnee adres
– Om uw saldo te controleren u kunt typen: web3.fromWei (eth.getBalance (eth.coinbase), “ether”)

Ether wordt verzonden naar een andere wallet:

– Eerst moet u uw account te openen door te typen in de console de volgende (vervang wachtwoord met uw wachtwoord): personal.unlockAccount (eth.accounts [0], “password”)
– In het type console: eth.sendTransaction ({uit: ‘your_address’, aan: ‘recipient_address’, waarde: web3.toWei (1, “ether”)})
– In de bovenstaande code vervangt your_address en recipient_address met de respectievelijke adressen, het voorbeeld is voor het verzenden van 1 Ether, maar u kunt de waarde veranderen, afhankelijk van uw wensen

Mijnbouw lokaal op de CPU:

– Run Geth-console.bat en CPU type mijnbouw te starten: miner.start (4)
– Het nummer in de koersen is het aantal draden te gebruiken
– Om CPU mijnbouw lokaal stoppen soort: miner.stop ()

Pool CPU / GPU mijnbouw met ethminer:

– Open de map ethminer en de drie bat bestanden te bewerken met uw portemonnee adres
– Voor CPU mijnbouw op de pool run: pool-cpu.bat
– Voor OpenCL mijnbouw op de pool run: pool-ocl.bat
– Voor CUDA mijnbouw op de pool run: pool-cuda.bat

De ethminer software maakt gebruik van de ethpool mining zwembad voor de mijnbouw, het zwembad bedraagt ??2% en er is een vast bedrag van 0,01 Ether per uitbetaling gebracht met een minimum uitbetaling van 1 Ether, ook het zwembad is beta en kunnen er enkele problemen. De Geth software bevat alleen CPU mijnwerker terwijl ethminer ondersteunt CPU (tot ongeveer 2 keer sneller dan geth CPU mijnbouw), OpenCL GPU mijnbouw voor AMD (werkt ook op Nvidia) en CUDA GPU mijnbouw. U kunt OpenCL mijnbouw te gebruiken op Nvidia GPU’s als goed, zou kunnen werken op oudere GPU’s die niet werken met de CUDA mijnwerker. Als je GPU geïntegreerd kan ook worden gedetecteerd als OpenCL staat en de mijnwerker kan proberen op te laten werken, zodat u kunt proberen om de –opencl-platform en –opencl-apparaat opdrachtregelparameters gebruiken om het probleem te voorkomen.

Mijnbouw prestaties:
– Ethminer CPU mijnbouw op Intel Core i7 5820K: 0,95 MHS
– Ethminer OpenCL mijnbouw op AMD Radeon R9 280X: 24,4 MHS
– Ethminer OpenCL mijnbouw op Nvidia GeForce GTX 980 Ti: 18,5 MHS
– Ethminer CUDA mijnbouw op Nvidia GeForce GTX 980 Ti: 18,7 MHS

Let wel dat ethminer is 64-bits en je nodig hebt om Visual C ++ 2013 Redistributable geïnstalleerd (de 64-bits versie) hebben als het is gecompileerd met Visual Studio 2013 en CUDA 7.5RC. Merk op dat het lijkt AMD is momenteel sneller mijnbouw Ethereum ten opzichte van Nvidia GPU en CPU mining is niet veel waard, anders dan voor testdoeleinden toch.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen