KnCMiner Titan Scrypt ASIC mijnwerkers naar start verzending volgende week

Score+16992

Vandaag KnCMiner heeft aangekondigd dat het bedrijf klaar is om eindelijk beginnen met het verschepen van de langverwachte Batch 1 van Titan Scrypt ASIC mijnwerkers aan de klanten die de apparaten hebben vooraf bestelde. De pre-order prijs van de 300 MHS KnCMiner Titan Scrypt ASIC miner was $ 9995 USD zonder BTW (in eerste instantie was het gewoon 100 MHS) en wanneer de preorder eerder dit jaar werd aangekondigd kan dit hebben uitgezien als een goede deal. Nu echter is de situatie niet zo goed en de 300 MHS-eenheden die op het punt om de scheepvaart te beginnen in volgende week maandag zijn volgens KnC, zal heel veel tijd nodig hebben om gewoon zelfs ROI in de huidige marktomstandigheden. Als het probleem blijft op het huidige niveau als het is op het moment zou je nog steeds ongeveer een half jaar alleen maar om de ROI wat je voor de mijnwerker hebben betaald en we weten dat zodra deze ASIC’s beginnen scheepvaart gaan we een serieuze stijging zien het totale netwerk hashrate en moeite voor Litecoin …

In feite de mensen die vooraf besteld of overweegt vooraf bestellen van de Batch 2 KnCMiner Titan Scrypt ASIC mijnwerkers misschien meer geluk en krijgen een snellere ROI tijd als hun eenheden die worden verondersteld om te beginnen met het verschepen ergens volgende maand zal worden verhoogd naar 400 MHS hashrate en kost $ 6995 USD, zonder BTW. Hoewel deze mijnwerkers tegen die prijs ook niet zo aantrekkelijk in de huidige marktsituatie, zodat de belangstelling voor hen zal waarschijnlijk niet zo hoog te zijn nu, in het bijzonder wanneer de concurrentie ook bereidt interessant en meer betaalbare producten met een hogere hashrate en lager energieverbruik .

Maar terug naar Batch 1 mijnwerkers, deze 300 MHS Scrypt ASIC’s zullen worden opgesplitst naar 4 aparte blokjes met behulp van het ontwerp dat 3 THS Neptunus Bitcoin ASCI mijnwerkers van het bedrijf ingeroepen en zal een totaal stroomverbruik begroot op 1160 watt. Dit betekent ook dat elk van de blokjes zal gebruiken bijna 300 watt aan vermogen, dus hopelijk KnC zal deze uit te rusten met twee PCI-E power connectors in plaats van slechts een zoals op de Neptunes. De aankondiging van KnCMiner dat ze klaar zijn om te beginnen met het verschepen van de Titanen bevatte iets interessants als goed, namelijk het volgende “De Titan is ontworpen voor verschillende varianten van de Scrypt algoritme, waaronder Scrypt-N”. Dit suggereert dat de Titan ook geschikt mijnbouw Scrypt-N munten op een lagere hashrate dan vindt Scrypt gebaseerde crypto munten zijn.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen