Je kan nu stemmen voor de Dutch Blockchain Awards 2021! » Crypto Insiders


Wereldwijd is blockchain een snel ontwikkelende industrie. Vele bedrijven komen met allerlei blockchain-oplossingen om de wereld echt een stukje beter te maken. Ook in ons eigen land is blockchain een hot topic. Daarom wordt in december weer de Dutch Blockchain Week georganiseerd, een week met allerlei interessante events omtrent blockchain in Nederland en wereldwijd!

Van crypto tot NFT’s

Nederland kent een bruisende crypto-industrie. Van crypto exchange Bitvavo tot crypto-project LTO Network. Ook in Nederland ontwikkelt deze industrie zich in rap tempo. Genoeg materie dus voor een evenement gevuld met de laatste crypto- en blockchain-ontwikkelingen!

Van 6 tot en met 10 december wordt de Dutch Blockchain Week 2021 gehouden, alweer de derde editie. Het evenement is een samenwerking tussen onder andere Dutch Blockchain Coalition (DBC), Blockchain Netherlands Foundation (BCNL) en Deloitte. Iedereen die interesse heeft in alles omtrent blockchain kan hier naar verschillende sprekers luisteren.

Het programma van de Dutch Blockchain Week is gebaseerd op een aantal thema’s, namelijk Dutch Proud, To the moon & back, Decentralize Everything, Change Makers, Global Change en Long…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/je-kan-nu-stemmen-voor-de-dutch-blockchain-awards-2021/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen