Iran en Chinese regio Binnen-Mongolië maken het moeilijk voor bitcoin miners – BTC Direct


Alsof er de afgelopen dagen nog niet genoeg slecht nieuws geschreven is over bitcoin mining. De rekenkracht van alle miners bij elkaar is flink aan het afnemen, dat komt doordat veel apparaten worden uitgezet. Verwacht binnenkort nog een daling, want Iran en Binnen-Mongolië hebben nieuwe maatregelen aangekondigd.

Hieronder zie je dat de rekenkracht is afgenomen. Dit wordt uitgedrukt in Terra Hash per seconde. De data is van de afgelopen 12 maanden en geeft het gemiddelde van de voorgaande zeven dagen weer.

Gemiddelde van voorgaande zeven dagen

Iran stopt bitcoin mining dit seizoen

Bloomberg schrijft dat Iran lokale cryptominers heeft verboden te werken aan de ondersteuning van de Bitcoin- en andere cryptocurrency-netwerken voorafgaand aan het zomerseizoen. In de zomer piekt de vraag naar elektriciteit meestal in Iran. Daarnaast zijn er recent ook wat stroomstoringen geweest in verschillende grote steden, waardoor autoriteiten tot dit besluit zijn gedreven.

Het verbod op minen in Iran zal lopen tot eind september. De president van Iran, Hassan Rouhani zei dit op 26 mei tijdens een live-uitzending. In Iran heb je trouwens een vergunning nodig om te mogen…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/iran-mongolie/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen