Interview met “Bitcoin-oprichter” Craig Wright eindigt in scheldpartij


Onlangs vond er op de Australische televisie een opmerkelijk interview plaats. De presentator van The Sunday Project, Hamish Macdonald, had een man te gast die naar eigen zeggen de oprichter van het Bitcoin (BTC) netwerk en de persoon achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto is. 

Wie is de oprichter van Bitcoin?

Het is vandaag de dag nog niet bewezen wie er daadwerkelijk schuilgaat achter de naam Satoshi Nakamoto. Er bestaan een heleboel theorieën, maar geen enkele van deze theorieën heeft een kritische benadering overleefd. Dr. Craig Wright, een computer wetenschapper, stelt echter tijdens het interview dat we niet verder hoeven te zoeken. Hij zou namelijk Satoshi Nakamoto zijn.

Tijdens het interview vroeg Macdonald aan Wright of hij ook bewijs had voor deze fantastische claim. Als antwoord op deze vraag kreeg de presentator van het programma echter een hoop scheldwoorden naar zijn hoofd gegooid. Het leveren van bewijs bleef, niet geheel onverwachts, uit. Het interview liep al snel uit de hand en verdere nuttige discussie over het onderwerp was ver te zoeken.

Bitcoin-oprichter Satoshi Nakamoto impersonator

Het is niet de eerste keer dat Wright claimt dat hij verantwoordelijk…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/interview-met-bitcoin-oprichter-craig-wright-eindigt-in-scheldpartij/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen