Intelligence Report bitcoin analyse #22: op zoek naar een macro bodem – BTC Direct


The Rational Root komt elke week met een nieuwe technische analyse. De wereldberoemde analist brengt samen met BTC Direct een exclusieve uitgebreide kijk op de koers van bitcoin. 

De macro economie

Om te beginnen moeten we het heel even hebben over de macro economie; er is veel gebeurd deze week. Vorige week gaven we aan dat het er slecht voor stond. We vertelden dat een bezoek aan de floor mogelijk was, en daar zitten we nu. Dat komt natuurlijk ook omdat de macro economie slecht gaat. Dat legt druk op de risk-on markt zoals bitcoin en zeker crypto. We zitten in een periode waar mensen liever risk-off zijn, dus dat komt bitcoin niet ten goede.

De markt ziet er slecht uit, maar de komende periode zijn er goede koopmomenten op de langere termijn. Op de korte termijn kan het erg pijnlijk worden. We zijn nog altijd aan het zakken en we weten niet 100% zeker of de bodem al is geweest.

Daarnaast heb je ook nog het hele festijn van Terra (LUNA) en UST. De algoritmische stablecoin kon zijn verhaal niet waarmaken, wat een hele cascade van verkoop veroorzaakte. Mede daardoor kwam er een extra drop; een capitulatie moment.

Bitcoin kwam voort uit de 2008 crisis en…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/intelligence-report-bitcoin-analyse-22-op-zoek-naar-een-macro-bodem/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen