INS Ecosystem gaat samenwerkingsverband aan met PostNL


INS Ecosystem gaat een samenwerkingsverband aan met PostNL. PostNL zal de goederen gaan distribueren die verkocht worden op het INS Ecosystem platform.

 

 

 

 

INS Ecosystem

INS is bezig met de ontwikkeling van een gedecentraliseerd platform dat een directe interactie verzorgt tussen
merken en consumenten, wereldwijd.
De INS token is al verkrijgbaar op verschillende beurzen, waaronder Binance, Kucoin en Cobinhood.
De bedoeling is dat het gedecentraliseerde ecosysteem voor consumenten er voor gaat zorgen dat consumenten direct hun boodschappen via de producenten kunnen kopen, waarbij de prijzen tot wel 30 procent lager kunnen.
PostNL blijkt er wel brood in te zien en wil graag meedelen in de Nederlandse supermarkt business, dat per jaar een omzet kent van zo’n 35,7 miljard euro.

 

 

PostNL

Nederlands postbedrijf en logistiek provider PostNL heeft dochterbedrijven in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Italië.
De aandelen van PostNL N.V. zijn sinds mei 2011 beursgenoteerd, na opsplitsing van TNT N.V. in de aparte beursgenoteerde bedrijven PostNL N.V. en TNT Express N.V. PostNL biedt meer en meer nieuwe diensten aan middels de combinatie van slimme netwerken, digitale apps en de juiste communicatiekanalen.

Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf, erfgenaam van het Staatsbedrijf der PTT, kent het het grootste en meest moderne netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux.
Het bedrijf biedt werk aan zo’n 44.000 mensen en PostNL wil blijkbaar dé logistieke voedselprovider in de Benelux worden.

Eerdere samenwerkingsverbanden

INS Ecosystem liet in januari al weten met verschillende Nederlandse partijen deals te hebben gesloten in samenwerking.

Zijerveld, een bedrijf in 2013 overgenomen door FrieslandCampina, met meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van kaas en gerelateerde producten, was een van de partijen. Daarnaast Gulden Krakeling, een producent van cake en wafels bekend van de namen Gulden Krakeling, Bakkernij en Banquet van Crul. Ten derde SoPure, een nieuw merk dat chocolade en gezonde fruit- en notenrepen. Als vierde was er Bake Five, de organisatie waaronder 15 industriële bakkerijen vallen.

Bron: INS, PostNL

Foto: Flickr / Franklin Heijnen

Inschrijven nieuwsbriefBron: https://bitcoinmagazine.nl/2018/03/ins-ecosystem-gaat-samenwerkingsverband-aan-met-postnl/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen