Inflatie, stagflatie, recessie, bitcoin en meer!


Wat als ik je zou vertellen dat we ons momenteel in een periode van ‘stagflatie’ bevinden, die zich kenmerkt door afnemende groei en hoge inflatie. Het is de nachtmerrie van iedere centraal bankier.

Dan zou je kunnen denken: waarom hoor ik daar niks over? De centraal bankiers vallen momenteel nog steeds over het ‘begrip’ recessie. Maar met het begrip, verander je niet de realiteit. Wij kijken alvast vooruit. Hoe dat precies zit, leg ik je vandaag uit in deze video. Mijn naam is Madelon Vos en welkom bij weer een nieuwe Aflevering van Madelon Praat.

Vandaag duiken we dieper in het beleid van de ECB, de Federal Reserve en de gevolgen daaromtrent, want die zijn groots. Ook nemen we de toenemende inflatie en de huizenprijzen mee. Aan het einde van deze video kijk ik natuurlijk ook kort naar de cryptocurrency markt en de bitcoin (BTC) koers!

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/madelon-praat-inflatie-stagflatie-recessie-bitcoin-en-meer/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen