“ik kocht crypto op het juiste moment” » Crypto Insiders


Klokkenluider Frances Haugen, voormalig productmanager bij Facebook, maakte onlangs naamsbekendheid toen zij aan de bel trok. Het gigantische sociale mediaplatform zou zwaar tekortgeschoten hebben als het gaat om de aanpak van desinformatie en haatspraak.

Haugen meldt in een nieuw interview met de New York Times (NYT) dat zij in cryptocurrency investeert. Haugen zegt dat het financieel goed gaat met haar voor de “nabije toekomst,” aangezien zij crypto kocht “op het juiste moment.”

“Voor de nabije toekomst gaat het goed, want ik heb crypto op het juiste moment gekocht.”

Aldus Haugen aan Ben Smith van de NYT. Ze vertelt echter niet welke crypto ze precies heeft gekocht. Wel zegt zij dat ze inmiddels verhuisd is naar Puerto Rico vanwege haar gezondheidstoestand en om zich bij haar “crypto vrienden” aan te sluiten.

Haugen vertrok bij Facebook in mei en nam toen een gigantische berg aan documenten mee die aantonen dat het platform meer oog heeft voor winst en groei dan veiligheid en zijn gebruikers. Uit de documenten kwam naar voren dat Facebook ervan bewust is dat de…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/facebook-klokkenluider-is-cryptocurrency-investeerder-ik-kocht-crypto-op-het-juiste-moment/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen