Huh, het gaat best wel lekker met Bitcoin deze maand


Het aanwezige zonnetje schijnt ook op de glimmende (virtuele) muntjes.

Het afgelopen najaar het het moeten worden, die langverwachte najaarsstijging van de Bitcoin en alle crypto’s die daar een beetje aan vasthouden. Het bleek een slachtveld te worden met een ‘najaarspiek’ die alleen maar verder daalde. De maand april is daarentegen goedgezind tegenover de grootste virtuele munt.

De piek van begin deze maand werd, zo beschrijven we in dit artikel, vooral veroorzaakt door een aantal grote jongens in de handel. Nou ja, piek, zeg gerust stijgende lijn. Hoewel het er begin deze maand nog als een snelle piek en dip uitzag, stijgt de munt eigenlijk steevast.

Op het moment van schrijven betaal je zo’n $5.307 voor een Bitcoin. Er werd eerder vandaag zelfs een piek van ruim $5.344 bereikt. Het is het hoogste dat de Bitcoin dit jaar heeft gestaan en het lijkt er dan ook op dat het om een iets meer structurele groei gaat. De laatste keer dat de Bitcoin deze waarde aantikte was in november van vorig jaar, toen de munt al in een stevige neerwaartse spiraal verzeild was geraakt.

Bitcoin gaat behoorlijk lekker deze maand
Chart @Coindesk

Of dit een voorbode is voor het gedrag van de munt is natuurlijk nog gokken. Het zou daarentegen zomaar kunnen dat we dit jaar een zomerpiek krijgen. Het lekkere weer maakt mij in elk geval een stuk sneller bereid om wat extra geld te investeren, maar dat kan ook gewoon aan mij liggen.

Lees ook: Bitcoin-fraudeur jat 365.000 dollar, moet jaar de bak inBron: http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=9AD3CB22121C419FACE95FA5E891E23D&url=https%3A%2F%2Fwww.apparata.nl%2Fnieuws%2Fhuh-het-gaat-best-wel-lekker-met-bitcoin-deze-maand-30851&c=15909901675482064638&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen