Historische Gebeurtenissen in de Nieuwe Madelon Praat!


Afgelopen week verhoogde de Amerikaanse Centrale bank de rente met de grootste grootste rentestap in 31 jaar tijd. Ondertussen riep de Europese Centrale Bank op tot een Emergency Meeting om een nieuwe Eurocrisis af te wenden. Dit vond plaats terwijl de EU te maken heeft met de hoogste inflatie ooit en de Verenigde Staten met de hoogste inflatie in 40 jaar tijd. Op dat vlak lijkt het einde lijkt nog niét in zicht.

Bitcoin koers daalt 30% in 1 week

We zien dat de bestedingen afnemen, waardoor de economie afstevent op een nieuwe crisis. Terwijl de huizen en grondprijzen ligt beginnen te dalen. Als klap op de vuurpijl daalde de koers van bitcoin (BTC) maar liefst 30% in één week tijd.

Join de MoneyTalks community

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/historische-gebeurtenissen-in-de-nieuwe-madelon-praat/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen