Hier wordt de Bitcoin weer gemanipuleerd


Domino’s pizza biedt verzachting bij dalende koersen.

Cryptobeurs Bitmex biedt de mogelijkheid om opties op de Bitcoin te schrijven. Zogenoemde ‘long’ opties bieden de mogelijkheid om de Bitcoin later tegen een vooraf vastgestelde prijs te kopen. Dit heeft natuurlijk alleen zin als de prijs op de beurs dan hoger ligt. Wanneer de koersen wordt zo’n optie natuurlijk niet verzilverd, maar geliquideerd. In andere markten is het verboden om zomaar orders terug te trekken (en moet je de optie aanhouden tot de vooraf vastgestelde expiratiedatum), in crypto is dit echter anders.

Vandaar dat de koersdaling van de Bitcoin, die we vandaag zien, leidde tot een fikse liquidatie van zogenaamde ‘long opties’ op Bitmex. Er verviel $ 80 miljoen. Wanneer zoiets gebeurt leidt dit onherroepelijk tot teleurgestelde beleggers en dat zien we vandaag terug in de live koersen, die ik om 16.40 uur vastlegde.

bitcoin-altcoins-dalen-liquidatie-long-options

Zoals we zien gaan de dagkoersen van zowel de Bitcoin als de Altcoins in de min en worden ook de weekkoersen negatiever. Dit belooft niet veel goeds en analisten verwachten dan ook dat de Bitcoin richting EUR 9.000,- gaat. Het wordt dus toch wachten op de volgende…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=A92959BCD8EC4D58A171B58FB42B69BC&url=https%3A%2F%2Fwww.apparata.nl%2Fnieuws%2Fhier-wordt-de-bitcoin-weer-gemanipuleerd-32424&c=9685250166647881249&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen