“Het is een vergissing om nu geen bitcoin meer te kopen”


Michael Saylor, de uitgesproken CEO van MicroStrategy, laat in een interview met de populaire YouTuber MMCrypto zijn licht schijnen over de markt en de financiële positie van zijn MicroStrategy.

MicroStrategy is klaar voor de storm

Volgens Saylor is MicroStrategy klaar voor bijna iedere storm als het op correcties voor de bitcoin koers aankomt. In maart sloot het bedrijf een lening af bij SilverGate bank om meer bitcoin te kopen en na de hevige dalingen van de maanden die daarop volgden gingen er geruchten de ronde over de mogelijke liquidatie van MicroStrategy.

Saylor geeft nu aan dat MicroStrategy pas bij een koersval van meer dan 95 procent in de problemen zou komen. “In essentie komt het erop neer dat we voor 1 miljoen dollar aan onderpand hebben en daar een lening van 40.000 dollar tegenover staat”, aldus Saylor in gesprek met MMCrypto.

Alleen als bitcoin een koers van 3.500 dollar bereikt moet MicroStrategy met extra onderpand op de proppen komen om niet geliquideerd te worden. “Onze strategie is simpel, we kopen bitcoin, we houden bitcoin vast en we verkopen geen bitcoin, […] we geloven simpelweg dat bitcoin over 100 jaar als…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=1BE4E20289A548B595DF7ED485824BCB&url=https%3A%2F%2Fbitcoinmagazine.nl%2Fnieuws%2Fmichael-saylor-het-is-een-vergissing-om-nu-geen-bitcoin-meer-te-kopen&c=10531530602465316188&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen