Heb jij nog vertrouwen in de Bitcoin?


Je bent in goed gezelschap, kijk maar.

Als we de live koersen (die ik vandaag om 16.30 uur vastlegde) bekijken zien we niet heel veel beweging in de koers van de Bitcoin. Toch zien marktwatchers genoeg aanwijzingen dat we binnen een paar dagen weer meer spanning op de beursvloer tegen gaan komen. Zoals altijd is de vraag of de koers van de Bitcoin dan zal stijgen of dalen, al lijken de voortekenen te duiden op een stijging. Hier zie je de stand van wat wellicht stilte voor de storm is.

bitcoin-top-5-cryptomunten-stilte-storm

Voor veel mensen is het interessant om dagelijks een beetje over de Bitcoin te filosoferen en de koersbewegingen te volgen. Toch is er een grote groep bezitters die helemaal niet wil handelen in Bitcoin maar ze vasthoudt voor de lange termijn.

Uit onderzoek van Bitcoinist blijkt dat de cryptobeurzen de grootste hodlers van Bitcoin zijn. Zij hebben enorme voorraden aangelegd om aan de vraag te voldoen in geval van een massale bankrun. In goede tijden kunnen ze dus profiteren van een forse stijging van hun handelswaar. Daar zit ook het gevaar in dat beurzen zelf gaan handelen en de koersen beïnvloeden. Gelukkig zijn er ook naast de beurzen grote partijen die de Bitcoin vasthouden.

De grootste…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=45553D77865F4071893A0D86A9A86658&url=https%3A%2F%2Fwww.apparata.nl%2Fnieuws%2Fheb-jij-nog-vertrouwen-in-de-bitcoin-32713&c=7164804153826305476&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen