Grote vermogensbeheerder van $45 miljard wil bitcoins (BTC) kopen, de trend houdt aan » Crypto Insiders


Er is opnieuw een grote vermogensbeheerder die gaat inzetten op bitcoin (BTC), namelijk het Amerikaanse GoldenTree Asset Management. Het bedrijf beheert zo’n $45 miljard en gaat met deze stap andere grote spelers als Guggenheim Partners achterna.

In een rapport was te lezen dat GoldenTree bitcoin wil toevoegen, in een poging hun portfolio uit te breiden en diverser te maken. Ook was te lezen dat de vermogensbeheerder van plan is om crypto-inversteringsexperts in dienst te nemen. Hiermee willen ze zich zo goed mogelijk wapenen en de aandacht verschuiven naar de crypto industrie. Het is overigens niet bekend hoeveel ze precies hebben geïnvesteerd in BTC, wel is het bekend dat ze het voorlopig alleen bij bitcoin houden.

Vermogensbeheerders en banken investeren in bitcoin

Met de beslissing van Goldentree om bitcoin toe te voegen aan hun portfolio, zijn ze zeker niet de eerste uit hun branche. Institutionele beleggers en vermogensbeheerders zien de vraag naar cryptocurrencies groeien en komen hun klanten daarin steeds meer tegemoet.

Recentelijk werd al bekend dat een nieuwe regelgeving in Duitsland er voor heeft gezorgd dat institutionele fondsen 20% van hun portfolio toe mogen…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/grote-vermogensbeheerder-van-45-miljard-wil-bitcoins-btc-kopen-de-trend-houdt-aan/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen