Grayscale lanceert zijn eerste crypto beursfonds in Europa » Crypto Insiders

Score0


‘S Werelds grootste crypto vermogensbeheerder, Grayscale, gaat zijn allereerste exchange-traded fund (ETF) in Europa lanceren. Middels het fonds kunnen investeerders met gemak in “de toekomst van finance” investeren. De lancering kondigde Grayscale maandag aan in een persbericht.

Grayscale lanceert crypto ETF in Europa

Het fonds zal onder de naam Grayscale Future of Finance UCITS ETF gelanceerd worden, met als ticker GFOF. Een ETF is een beursfonds waarin beleggers kunnen investeren door aandelen te kopen. Het voordeel van een ETF is dat zo’n fonds een mandje aan bedrijven omvat. Een investering in het ETF is dus een investering in een verscheidenheid aan verschillende aandelen die onderdeel zijn van het fonds.

Grayscale laat weten dat het fonds drie pilaren van “de toekomst van finance” vertegenwoordigt. Dat zijn de volgende onderdelen:

Financiële stichtingen – vermogensbeheerders, beurzen, makelaars en vermogensbeheerders die betrokken zijn bij het mogelijk maken van de digitale economie

Technologische oplossingen – organisaties die de technologie leveren om de digitale economie te faciliteren door middel van data en verwerking

Digital Activa…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/wallets-en-exchanges/grayscale-lanceert-zijn-eerste-crypto-beursfonds-in-europa/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen