Grayscale Investments koopt naast bitcoin (BTC) ook enorme hoeveelheden ethereum (ETH) in » Crypto Insiders


Onlangs was op Crypto Insiders te lezen dat Grayscale Investments, een grote Amerikaanse cryptovermogensbeheerder, enorme hoeveelheden bitcoin (BTC) aan het inkopen is voor zijn bitcoin trustfonds: de Grayscale Bitcoin Investment Trust (BIT). Grayscale is zelfs anderhalf keer zoveel BTC aan het inkopen als gemined wordt.

Daarnaast beheert het bedrijf ook een ether (ETH) trustfonds: de Grayscale Ethereum Trust (ETH). Rayhaneh Sharif-Askary, directeur investor relations and business development, meldt dat Grayscale ook enorme hoeveelheden ether aan het inkopen is. Ze onthult tijdens een recente podcast van Coinscrum Markets dat Grayscale in 2020 al $110 miljoen aan ETH heeft ingekocht.

Data van TradingView toont een enorme stijging in de waarde van het ETH trustfonds in de afgelopen dagen. Eind mei stond deze nog op ongeveer $100, een aantal dagen later tikt deze bijna $250 aan. Sharif-Askary meldt ook dat meer dan 38% van Grayscale’s klanten…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/grayscale-investments-koopt-naast-bitcoin-btc-ook-enorme-hoeveelheden-ethereum-eth-in/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen