Geheime Service Agent: Digitale Valuta Fueling Cybercrime

Score+1313

Een speciale agent met de Amerikaanse geheime dienst (USSS) is uit te spreken tegen Bitcoin en digitale munt technologie op de grond dat criminele activiteiten is het meest dwingende use case.

Het vindt plaats tijdens een toespraak op de 17e jaarlijkse OpRisk Noord-Amerika conferentie, USSS middel Tate Jarrow gesuggereerd dat zonder digitale valuta, “cybercriminaliteit zou veel moeilijker zijn”, volgens het rapport door Buy-Side Technology.

Het magazine meldt Jarrow “leverde niet tegenhouden” zijn mening op de conferentie, te weten dat de meerderheid van digitale valuta activiteit wordt gegenereerd door criminelen.

Jarrow beweerde:
“Ze willen anoniem valuta die hen in staat stelt om transacties te doen gebruiken, verplaatst grote hoeveelheden geld, zonder ooit te worden getraceerd. Daarom digitale munt is erg belangrijk. Het wordt gebruikt voor al deze slechte dingen.”

In zijn gesprekken, Jarrow gemarkeerd verleden voorbeelden van illegale diensten mogelijk gemaakt door digitale valuta, waaronder de inmiddels ter ziele gegane payment processor Liberty Reserve en de zwarte markt Zijderoute, die hij beweerde kon niet zijn ingeschakeld door bedrijven als PayPal.

“Digitale munt bestaat omdat mensen willen buiten dat systeem te zijn,” voegde hij eraan toe.

Jarrow werd bekroond Uitzonderlijke Service Award van de secretaris, die uitzonderlijk leiderschap of de dienst die de VS verbetert de binnenlandse veiligheid, in 2014 eert.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen