Gegarandeerde winst met Bitcoin | AllesOverCrypto


Simpel trendonderzoek laat onmiskenbare trend zien: Als je lang genoeg je Bitcoin vasthoudt, maak je gegarandeerd winst.

Nieuw onderzoek door BitcoinEconomics.io laat zien dat investeerders die vasthouden aan hun Bitcoin vroeg of laat winst maken. Hoe laat? Gemiddeld na 1335 dagen, of 3 jaar en 8 maanden. Deze informatie is gebaseerd op de gemiddelde lengte van een Bitcoin bear run in de afgelopen 10 jaar.

Wie is BitcoinEconomics.io?

De twitterhandle BitcoinEconomics.io is pas actief sinds juli 2019. Voor die tijd is er geen informatie te vinden over deze account. De explosieve groei in aandacht is deels te danken aan duidelijke grafieken en simpele trend analyse. Bijvoorbeeld dat de Bitcoin markt vaak bearish wordt nadat de prijs is verdubbeld. 

Klopt de trend?

Koffiedik kijken is een twijfelachtige strategie om je toekomst op te baseren. Dat gezegd: Bitcoin is over de afgelopen 10 jaar, ondanks frequente bear runs, elk jaar weer gestegen. De uitspraak van BitcoinEconomics.io is interessant, echter kunnen we deze pas bevestigen over twee en een half jaar wanneer de mensen die op de piek van 19.891 dollar zijn ingestapt daadwerkelijk winst hebben gemaakt. 

Als we sommige…Lees verder op:
https://allesovercrypto.nl/nieuws/gegarandeerde-winst-bitcoin

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen